Kremering av husdjur

Pålitlig smådjurskremering i Nyland.

Porvoon Eläintuhkaus PET Oy

Att ta farväl av sitt kära husdjur kan vara en mycket svår stund.
Porvoon Eläintuhkaus vill betjäna dig finkänsligt och individuellt. Med respekt följer vi ert husdjur på sin sista resa. Överenskommen avhämtning hemifrån eller från veterinärstationen gör vi som privatkörning. Smådjurskrematoriet är beläget på Vägmästaregatan 2 i Borgå, Kungsportens område. Vi finns på en kilometers avstånd från den närmaste veterinärstationen. Även begravningsplatsen för smådjur i Aunela, Borgå, hör till vår service.

Erinomainen
56 arvostelut perusteella
Teresa Kock
Teresa Kock
18/10/2022
Aivan huippu! Niin ymmärtäväistä ja upeaa palvelua. Kaikki, mitä kysyin ja/tai ehdotin sopi. Tuffe-koiramme sai niin arvoisensa kohtelun ja meidän surumme kohdattiin täydellisesti. Kaikki sovittu piti, niin aikataulut kuin muutkin. Erittäin kohtuulliset hinnat. Meidän ei ainakaan enää tarvitse mennä muualle. Voin ainoastaan suositella.
Lindalotta Öhman
Lindalotta Öhman
14/10/2022
Parasta palvelua mitä olen koskaan saanut tuhkaamolta. Edulliset hinnat,ystävällinen yksilöllinen palvelu ja kattava uurna valikoima.
Merja Pirttioja
Merja Pirttioja
15/09/2022
Lämminhenkinen ja ammattitaitoinen palvelu. Kiitos arvokkaasta työstä jota teette. Suosittelen lämpimästi❤️
Ulla Köhler
Ulla Köhler
10/09/2022
Porvoon Eläintuhkauksen Pirkko Rantanen haki rakkaan koiramme kotoa tunti eutanasian jälkeen. Koira kannettiin autossa olevaan vuoteeseen, aseteltiin pää tyynylle ja laitettiin vielä valkoinen peitto kehon päälle ja kukkakimppu viereen. Siinä hän näytti siltä kuin olisi nukkumassa. PR puhui ja käsitteli Ellikoiraamme kunnioittavasti, kauniisti ja hellästi. Lohdutti myös meitä ja teki työtään suurella sydämellä. Tuhkaus suoritettiin seuraavana päivänä ja päivää myöhemmin hän toi Ellin kotiin valitsemassamme uurnassa. Aivan uskomattoman sydämellistä ja kaunista toimintaa. Edelliset koiramme ovat lähteneet mustassa muovisäkissä. En voinut kuvitella, että tällainen paikka on olemassa! Olemme enemmän kuin kiitollisia!
Hans Köhler
Hans Köhler
10/09/2022
Uskomattoman hienoa ja sympaattista toimintaa kauttaaltaan. Kuljetukset, Ellin (schäferin) kunnioitus, puitteet, kaikki!
Nina Huurinainen
Nina Huurinainen
04/07/2022
Aivan mahtava palvelu ja henkilökunta. En olisi ikinä uskonut että koira saa tälläisen viimisen matkan, minkä ansaitsee. Suosittelen lämpimästä❤️
Jessina Lehto
Jessina Lehto
02/07/2022
Meidän rakas Mimosa-koira koki kauniin viimeisen matkansa Porvoon Eläintuhkauksen ansiosta. Tuhkat tulivat mitä kauneimmassa paketissa suklaan ja kortin kera. Emme olisi osanneet kuvitellakaan, miten aito ja sydämellinen henkilökunta meitä palveli ja saattoi Mimosan arvokkaasti taivaaseen. Saimme henkilökohtaista, välittävää ja kunnioittavaa kohtelua naiselta, jonka kanssa keskustelimme ja jaoimme tunteita surustamme. Kiitokset siitä, että tästä surullisesta tapahtumasta osataan tehdä näinkin herkkä ja kaunis teidän avullanne.
Tuomo Valtari
Tuomo Valtari
01/07/2022
Francis-koira poistui meiltä äkillisesti, mutta Porvoon eläintuhkaus auttoi empaattisesti ja pienellä kynnyksellä meitä saattamaan koira viimeiselle matkalle kaiken surun keskellä. Tuhkat uurnassa tuotiin myös kotiovelle Vantaalle, josta iso plussa, ja tovin kiireettömästi sai myös kertoa Franciksen tarinaa tuojalle. Suurkiitos Pirkko ja muu väki ja hyvää kesää!
Kennel Prettytouch
Kennel Prettytouch
29/06/2022
Täydellistä palvelua ❤️ Todellakin harmittaa, että en jo aiemmin ole ymmärtänyt käyttää tätä paikkaa. Jatkossa AINA ja suosittelen todella lämmöllä Jokaiselle ❤️ Kamu 11,5 vuotta sai arvoisensa eutanasian ja tuhkauspalvelun ❤️ Iso KIITOS ❤️

Du kan läsa fler Google-recensioner på denna länk.

Enskild & tillsammans

SMÅDJURSKREMERING

I vår service ingår både enskild kremering eller samkremering. Vi kremerar finkänsligt både husdjur och andra djur.

unika

URNOR

Vackra och individuella urnor av trä, keramik eller tyg. Alla är finländskt hantverk. Vi hjälper er gärna att välja en lämplig urna.

Porvoon Eläintuhkaus PET Oy:s hjärta
för husdjur

GRAVGÅRD

Vid skogskanten i Aunela i Borgå ligger begravningsplatsen för smådjur.
Hyrestid för gravplats enligt avtal.

”Livets slut kan ingen hindra.
Men vackra minnen kan sorgen lindra.”

Marleena Ansio

Avhämtningsservice

Porvoon Eläintuhkaus PET Oy från Borgå verkar inom hela Finland.
Vi nås med blott ett telefonsamtal 24 h i dygnet under årets alla dagar. Enligt överenskommelse avhämtar vi ert husdjur direkt efter eutanasin från veterinärstationen eller från ert hem. Ni kan även själv hämta ert husdjur till oss.

Kremeringstjänst

Från 35 €

VI ÄR ANTRÄFFBARA 24 H I DYGNET
  • Enskild kremering
  • Samkremering
  • Avhämtning och återlämning
  • Urnor
gravplats

50 €/år

HYRESTID MINST 1 år
  • Gravplats för kremerade husdjur
  • 15 % rabatt för husdjur
    kremerade av Porvoon Eläintuhkaus
  • Gravskötsel som tilläggstjänst

Porvoon Eläintuhkaus

Idén till företaget föddes år 2006 i Schweiz när Pirkko Rantanens katt Otto blev kremerad. Serviceupplevelsen var vacker i sin helhet när jag följde Otto på hans sista resa. Detta hjälpte i sorgearbetet och upplevelsen i sig blev ett bestående och vackert minne. Efter flera olika faser är vi nu här, Porvoon Eläintuhkaus PET Oy har inlett sin verksamhet.

Att möta döden och ta vackra farväl är en del av livet. Vi har viljan att hjälpa.

Till er tjänst: Anita Tuomensola, Marja Lindqvist, Pirkko Rantanen, Britt-Sofie Oivio ja Tero Oivio.

Ta kontakt

Telefon: 040 1898 313
E-post: info@porvoonelaintuhkaus.fi

Porvoon Eläintuhkaus PET Oy
Vägmästaregatan 2, 06100 Borgå

”I mina tankar kramar jag dig och
tackar ömt för den tid
vi fick tillsammans.”

Diktaren okänd