Miten voimme auttaa

Saatamme lemmikkinne kunnoitettavasti viimeiselle matkalle.

Porvoon Eläintuhkauksen noutopalvelu

Noutopalvelu on erikoispalvelumme joka mahdollistaa ennalta sovittuna ajankohtana noudot yksityiskuljetuksena myös eläinlääkäriasemilta.
Soita 040 1898 013
Ring 040 1898 313
Lemmikin nouto sovitusti kotoanne luonnollisesti yksityiskuljetuksena. Tilaa palvelu yllä olevasta numerosta.

Porvoon Eläintuhkaus toimii Porvoosta käsin koko Suomen alueella. Ydintoimialuettamme ovat Uusimaa ja lähiympäristön maakunnat kuten pääkaupunkiseutu, Länsi-Uusimaa, Keski-Uusimaa, Itä-Uusimaa, Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Kymenlaakso.

Koska surullinen tapahtuma voi tulla yllättäen on Porvoon Eläintuhkaus tavoitettavissa kaikkina viikonpäivinä 24 h vuorokaudessa. Voitte itse tuoda pois nukkuneen lemmikkieläimenne meille tuhkattavaksi, tai voimme noutaa lemmikkinne eläinlääkäriasemalta tai kotoanne. Ystävällisesti soittakaa aina ennen tuloanne.

Koiran ja kissan tuhkaus on yksi yleisimmistä tuhkauksistamme, mutta tuhkaamme myös muita kotieläimiä kuten esimerkiksi jyrsijöitä ja lintuja.

Eläinlääkäriasemalta

Sovittaessa Porvoon Eläintuhkaus hakee lemmikkinne heti eutanasian jälkeen ja halutessanne voitte olla mukana saattamassa lemmikkinne viimeiselle matkalle. Muutoin noudamme lemmikkinne eläinlääkäriasemalta saman päivän aikana (50 km säteellä Porvoosta), tai muuna sovittuna ajankohtana. Voitte myös itse tuoda lemmikkinne meille eutanasian jälkeen.

Nouto kodistanne

Porvoon Eläintuhkaus on ainoastaan puhelinsoiton päässä vuoden jokaisena päivänä. Surun yllättäessä autamme järjestelyissä ja noudamme lemmikkinne kotoanne. Voitte myös itse tuoda lemmikkinne meille, ystävällisesti soitattehan ennen tuloanne.

Tilaa Porvoon Eläintuhkauksen noutopalvelu!

Olemme puhelinsoiton päässä 24 h vuoden jokaisena päivänä.

Porvoon Eläintuhkauksen ydintoimialueet

Porvoon Eläintuhkaus Oy:n palvelle pääasiassa seuraavilla alueilla:
Pääkaupunkiseutu: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen
Länsi-Uusimaa: Hanko, Raasepori, Tammisaari, Pohja, Karjalohja, Sammatti, Nummi-Pusula, Inkoo, Siuntio, Kirkkonummi, Lohja, Vihti, Karkkila,
Keski-Uusimaa: Hyvinkää, Nurmijärvi, Kerava, Tuusula Järvenpää, Pornainen, Mäntsälä
Itä-Uusimaa: Porvoo, Sipoo, Askola, Pukkila, Myrskylä, Lapinjärvi, Loviisa Pernaja, Liljendal, Ruotsinpyhtää
Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä, Hauho, Kalvola, Lammi, Renko, Tuulos
Päijät-Häme: Lahti, Hollolla, Hämeenkoski, Nastola, Heinola, Orimattila, Artjärvi, Asikkala, Hartola, Kärkölä, Padasjoki, Sysmä
Kymenlaakso: Kotka, Karhula, Kouvola, Elimäki, Jaala, Kuusankoksi, Anjala, Anjalankoski, Valkeala, Hamina, Vehkalahti, Virolahti, Miehikkälä, Pyhtää, Iitti