Lemmikkien hautausmaa

Pieneläinhautausmaa Porvoon Aunelassa

Porvoon pieneläinhautausmaa

Pieneläinhautausmaa sijaitsee metsän siimeksessä Porvoon Aunelassa, Ruskiksen luonnonsuojelualueen naapurissa. Pieneläinhautausmaan osoite on Rantakatu 3, Porvoo.

Lemmikkien hautausmaa on ollut käytössä jo 1980-luvulta asti ja alue on seesteinen. Yksilölliset muisto- ja hautakivet sekä monet muistoesineet kertovat rakkaiden lemmikkien tarinaa ja omistajiensa kiitollisuudesta, kaipuusta ja surusta. Pieneläinhautausmaalle pääsee helposti autolla ja vaikka kävellen. Kaunis ja rauhallinen alue tarjoaa lemmikin omistajalle lohdullisen paikan muistella yhteisiä hetkiä.

Hautapaikan vuokra 50 €/vuosi. Porvoon Eläintuhkauksessa tuhkatun lemmikin hautapaikasta alennus 15 % vuosihinnasta.

Tämän hetkinen lemmikkihautausmaan tilankäyttö mahdollistaa vain uurnahautauksen.

Hautapaikan vuokraus ja hoito

Hautausjärjestelyistä tulee sopia Porvoon Eläintuhkauksen kanssa. On hyvä kuitenkin huomioida, että tällä hetkellä ainoastaan tuhkatut lemmikkieläimet voidaan haudata Porvoon pieneläinhautausmaalle.

Hautapaikan vuokra-aika on sopimuksen mukaan. Minimiaika vuokraukselle on 1 vuosi. Hautapaikan vuokraaja vastaa haudan hoidosta. Haudalle voi tuoda nimilaatan, muistomerkin tai muistokiven. Porvoon eläintuhkauksella on myynnissä myös erilaisia hautamuistomerkkejä. Myös kukkia saa tuoda ja istuttaa haudalle, kuitenkaan ei kuitenkaan voimakkaasti leviäviä lajikkeita tai kovin suureksi kasvavia kasveja.

Porvoon Pieneläinhautausmaa

Miten löydät perille?

Rantakatua pitkin sairaalan suuntaan, hautausmaa sijaitsee metsän puolella heti Pellingintien risteyksen jälkeen. Tien toisella puolella on Ruskiksen luonnonsuojelualue lintutorneineen.

Rantakatu 3, 06100 Porvoo

Muistokivi

Porvoon pieneläinhautausmaalla on muistopaikka/muistokivi yhteistuhkatuille eläimille. Porvoon eläintuhkauksessa yhteistuhkatun lemmikin ID-tunniste kiinnitetään muistokiveen mikäli ette halua ID-tunnistetta itsellenne. Halutessanne voitte myös tilata yksilöllisen nimilaatan muistokiveen kiinnitettäväksi. Nimilaattoja voi tiedustella Porvoon Eläintuhkaukselta.

Muistokivellä voi vierailla vapaasti muistelemassa edesmennyttä lemmikkiä.

Porvoon pieneläinhautausmaalla voi vierailla myös lemmikin kanssa.

Hautapaikka Porvoon pieneläinhautausmaalla maksaa 50 €/vuosi. Porvoon Eläintuhkauksessa tuhkatun lemmikin hautapaikasta alennus 15 % vuosihinnasta. Haudan vuokra-aika on sopimuksen mukaan. Minimi vuokra-aika on 1 vuosi. Hautapaikkojen tiedustelu, puhelinnumero: 040 1898 013, telefonnummer: 040 1898 313.

Hautapaikan vuokraaja voi halutessaan pystyttää haudalle nimilaatan tai hautakiven. Haudan siisteys ja hoitaminen ovat hautapaikan vuokraajan vastuulla. Myös kukkia ja lyhtyjä saa tuoda haudalle. Halutessasi voit myös ostaa lisäpalveluna haudanhoitopalvelun. Puhelinnumero: 040 1898 013
Telefonnummer: 040 1898 313

Tämän hetkinen lemmikkihautausmaan tilankäyttö mahdollistaa vain uurnahautauksen.

Uurnan hautaamisesta pitää sopia hautausmaan ylläpitäjän kanssa, puhelinnumero: 040 1898 013,
telefonnummer: 040 1898 313.
Vuokraamanne hautapaikka merkitään.

Haudan vuokraaja voi halutessaan pystyttää haudalle nimilaatan tai hautakiven.
Eläinten hautausmaan muistomerkit ovat usein hyvin yksilöllisiä ja kertovat myös kiitollisuudesta, surusta ja kaipauksesta lemmikin kuoleman jälkeen. Myös kukkia ja lyhtyjä saa tuoda haudalle. Hautapaikan haltija vastaa haudan siisteydestä.
Halutessasi voit myös ostaa lisäpalveluna haudanhoitopalvelun.
Puhelinnumero: 040 1898 013
Telefonnummer: 040 1898 313

Uurnat ja muistolaatat

Yksilöllistä suomalaista käsityötä.