Rakkaus ja kauniit muistot jäävät

Toimimme aina hienotunteisesti ja yksilöllisesti.

Lemmikin tuhkaus

Lemmikin tuhkaus on yhä useamman lemmikinomistajan valinta ja myös kaunis päätös. Eron hetken tulisi olla kaunis ja lempeä niin kuin lemmikin jättämät muistot. Porvoon Eläintuhkaus huomioi tämän toiminnassaan hienotunteisesti ja yksilöllisesti.

Erikoispalveluumme kuuluu, että sovittuna ajankohtana noudamme lemmikkinne heti eutanasian jälkeen. Noudamme myös muutoin menehtyneen lemmikin yksilöllisellä noutopalvelulla sopimuksen mukaan. Tarjoamme eläinlääkäreille mahdollisuutta tehdä tuhkaustilaus myös sähköisesti.

Yksilötuhkaus tai yhteistuhkaus

Yksilötuhkaus

Yksilötuhkaus tarkoittaa, että lemmikkinne tuhkataan erikseen muista. Lemmikki saa tällöin ID-tunnisteen.
Tuhkaus tapahtuu viimeistään viikon sisällä. Erillissopimuksesta jopa vuorokauden kuluessa.
Lemmikkinne tuhka ID-tunnisteineen laitetaan valitsemaanne uurnaan, mikä palautetaan teille sopimuksen mukaisesti.

Yhteistuhkaus

Yhteistuhkaus tarkoittaa, että useampi eläin tuhkataan samanaikaisesti. Voit valita yhteistuhkauksen mikäli et halua lemmikkisi tuhkaa itsellesi. Yhteistuhkauksen tuhkat toimitetaan määräajoin niitä vastaanottavalle taholle.

Yhteistuhkatuille eläimille on Porvoon pieneläinhautausmaalla muistokivi, mihin tuhkatun lemmikin ID-tunniste kiinnitetään tai halutessanne saatte tunnisteen itsellenne.

”Syleilen Sinua ajatuksissani ja kiitän hellästi ajasta jonka sain kanssasi viettää”

Runoilija tuntematon

Porvoon Eläintuhkaus on lähellä sinua

Hyvästijättö omasta rakkaasta lemmikistä voi olla omistajalle hyvin vaikea hetki.
Jokaisella meistä on oma henkilökohtainen tapamme surra, ja jokaisella meistä on oikeus siihen. Porvoon Eläintuhkaus huomioi tämän toiminnassaan hienotunteisesti ja yksilöllisesti.

Halutessanne voitte tuoda lemmikkinne meille vaikkapa lempipeitossaan.
Saatamme lemmikkinne kunnioittavasti viimeiselle matkalle. Ennalta sovitut noudot teemme aina yksityiskuljetuksena sekä eläinlääkäriasemilta että kotoanne.

ID-tunniste varmistaa, että tuhka kuuluu Sinulle

Lemmikit, jotka tuhkataan Porvoon Eläintuhkauksessa, saavat kaikki ID-tunnisteen, mikä on mukana tuhkauksen kaikissa eri vaiheissa. Tällä varmistetaan, että tuhka on todella kyseessä olevan lemmikin tuhka.

ID-tunniste on tehty metallista, joka kestää kuumuuden. Siihen on kaiverrettu juokseva ID-numero, mikä on sama kuin tuhkaussopimuksessa oleva numero.

Tuhkauksen jälkeen

Porvoon Eläintuhkaus palauttaa maksutta tuhkauurnan yhteistyöeläinlääkäriasemalle. Uurna on noudettavissa eläinlääkäriasemalta noin viikon kuluttua siitä kun eläin on toimitettu tai noudettu meille.

Uurnan nouto sovittuna ajankohtana vastaanotoltamme on myös maksuton.

Uurna voidaan myös palauttaa postitse tai matkahuollon kautta. Postitamme uurnat viikon kuluessa siitä, kun lemmikki on toimitettu tai noudettu meille.

Erillissopimuksesta voimme toimittaa uurnan suoraan kotiinne.

Porvoon Eläintuhkaus tarjoaa myös mahdollisuuden haudata tuhkattu lemmikki pieneläinhautausmaalle Porvoon Aunelassa. Haudalle voi pystyttää muistokiven tai laatan ja tuoda kukkia sekä kynttilöitä.

Lemmikki voidaan tuhkata yhdessä oman peiton tai lelun kanssa.

ID-laatta on pyöreä, ja vastaa kooltaan 2 euron kolikkoa. Se on yksilöllisesti numeroitu.

Tuhkauksen kesto on riippuvainen eläimen koosta. Lemminkin tuhkaus kestää kahdesta neljään tuntia tai jopa kuusi tuntia.

Voit saattaa lemmikkisi tuhkaamolle saakka. Turvallisuussyistä itse polttoprosessi hoidetaan pelkästään henkilökunnan toimesta.

Oman uurnan käyttö sopii hyvin.

Yleisimmät ovat: Koira, kissa, erilaiset jyrsijät kuten marsu, kani, rotta, gerbiili, hamsteri, fretti sekä lintuja kuten undulaatti, kanarianlintu, papukaija. Mikä tahansa pieneläin, olemme tuhkanneet jopa yli 80 kiloisia lemmikkejä.

Tilaa noutopalvelu!

Olemme puhelinsoiton päässä 24 h vuoden jokaisena päivänä.